Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena, a confirmat, intr-o declaratie pentru Cotidianul, ca intentioneaza sa candideze la alegerile europarlamentare din vara acestui an, precizand ca asteapta si acceptul din partea PDL.
"Impreuna cu colegii mei din organizatia de tineret am luat decizia de a candida la functia de europarlamentar. In acest sens am intreprins demersurile regulamentare pentru depunerea candidaturii din partea Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal (acolo unde detine functia detine functia de secretar general, n.red.)", sustine Elena Basescu intr-o declaratie acordata Cotidianul.

Fiica cea mica a presedintelui spune ca a fost de la inceput decisa sa candideze, dar a evitat sa declare acest lucru public pentru ca a dorit sa respecte regulile din partid. "In declaratiile mele anterioare precizam ca nu mi-am anuntat inca oficial intentia de a candida, nu ca nu voi candida. A fost o problema de nuanta, interpretata diferit de pesoana care m-a intervievat.... De altfel aceste declaratii respectau procedurile noastre interne de partid, care prevad acordul organizatiei in care activez pentru orice candidatura in interiorul sau in afara partidului. Abia dupa obtinerea acordului colegilor pot sa-mi anunt oficial intentia", a precizat aceasta.

Colegii de partid ai Elenei Basescu au confirmat, zilele trecute, pentru NewsIn, ca fiica cea mica a sefului statului intentioneaza sa candideze in vara acestui an la alegerile pentru Parlamentul European.

Odata cu castigarea alegerilor prezidentiale de catre Traian Basescu, in anul 2004, mezina familiei Basescu a intrat in politica, in acest moment facand parte din ierarhia organizatiei nationale a PDL, dupa ce a fost secretar executiv al celei similare a PD.

Presa a scris despre intentia fiicei celei mici a sefului statului de a se inscrie si in cursa pentru un post de consilier local la Bucuresti, tatal Elenei Basescu afirmand ca isi doreste ca fiica sa cea mica sa se tina departe de politica sau, daca se inscrie pe acest drum, sa inceapa candidand la un post din administratia locala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.