PPCD considera ca, in afara de PD, este "indoielnica sincera dorinta a altor grupari de a intra in PPE" si isi manifesta "scepticismul" fata de Partidul Conservator, precizand si ca orice discutie cu gruparea Ciontu este "prematura". Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca urmareste cu interes "metamorfoza PD", iar daca la Conventia Nationala din aceasta luna va castiga proiectul politic popular, "este firesc" ca PPCD sa sustina integrarea ulterioara a acestui partid in PPE si asteapta ca prioritatile politice crestin-democrate sa fie sustinute la nivel parlamentar si guvernamental.
In opinia lui Opris, dorinta altor formatiuni de a intra in PPE ar putea fi o manifestare a "oportunismului de circumstanta" sau o incercare de a spala "obrazul patat al unor lideri si grupari". "Nu ne vom lasa inselati si nu vom insela PPE sprijinind oameni care se afla la departare de principiile si de valorile crestin-democrate", a declarat Opris.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.