Prezent, joi, la procesul in dosarul "Trofeul Calitatii", in care este judecat pentru coruptie, Adrian Nastase le-a dat ziaristilor prezenti fotocopii dupa un document din 2002, semnat de fostul sef al PNA, Ioan Amarie, referitor la dosarul "Flota".
"Iata, acest document este, de fapt, materialul care a fost trimis de cel dinaintea lui Morar la DNA, Ioan Amarie. In acest material sunt aduse acuzatii grave de coruptie catre Traian Basescu, iar materialul este semnat de Amarie care, apoi, poate pentru ca a avut crampe la mana, nu a mai semnat aceasta sesizare catre instanta", a declarat Adrian Nastase. "Poate ca si Morar nu a trimis acest document pentru ca, poate si el a avut crampe la mana", a sustinut Nastase, la iesirea din sala de judecata. De asemenea, parlamentarul a declarat ca si Daniel Morar, care i-a succedat in functie lui Amarie, "a avut crampe la mana", din moment ce nici el nu a semnat sesizarea catre instanta.

Adrian Nastase a tinut sa mentioneze, de asemenea, ca acuzatiile aduse lui Traian Basescu, in dosarul "Flota", au fost "sterse" prin doua expertise, transmite NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.