Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu. El a mai precizat ca grupului popular independent i se vor alatura cei cinci fosti deputati PPRM propusi de BND, Daniel Macanescu, Olguta Cocrea, Mircia Giurgiu, Costel Ovidenie si Ion Stoica.

Dintre cei 48 de deputati alesi pe listele PRM, doar 32 de parlamentari vor mai reprezenta aceasta formatiune politica. Ciontu a mai declarat ieri in plenul Camerei Deputatilor, cu oarecare regrete pentru oamenii cu care a colaborat si cu care a fondat partidul, ca isi da demisia din PPRM.
Dupa Corneliu Ciontu si-au mai dat demisia deputatii Bogdan Cantaragiu, Daniel Ionescu, Wiliam Branza si Anghel Stanciu, care s-au inscris in Grupul popular independent. Anghel Stanciu a declarat ca urmeaza sa mai demisioneze din PPRM deputatii Alexandru Ciocalteu, Liviu Almasan, Dan Grigore si Dumitru Puzdrea.

Membrii Grupului popular independent din Camera Deputatilor au hotarat, conform unui comunicat de presa, infiintarea Partidului Popular, "o noua forta politica majora". Ciontu castiga adepti si in teritoriu. Intreaga filiala Arad a PRM a trecut de partea lui Corneliu Ciontu, anuntandu-si adeziunea la formatiunea pe care acesta o va infiinta - Partidul Popular Roman - a declarat ieri fostul lider al PRM Arad, Gheorghe Feies. Acesta a spus ca l-au urmat toate filialele din judet, dar si cei doi parlamentari alesi pe listele PRM Arad, respectiv senatorul Aurel Ardelean si deputatul Bogdan Cantaragiu.

In total, PRM a suferit o pierdere de 9.000 de membri la care se adauga alti o mie de la filiala PRM Iasi care au preferat sa-i insoteasca pe noul drum pe liderii locali, care in majoritatea lor s-au raliat gruparii lui Ciontu. Si presedintele PRM Botosani, Dorin Ciustea, precum si mai multi membri ai organizatiei si-au manifestat ieri intentia de a parasi partidul, nemultumiti de revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la conducerea acestuia.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.