Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca angajarea Mihaelei Boc la Guvern nu este "contributia" sa si a precizat ca este angajata la cabinetul unui secretar de stat, acesta fiind cel care isi aduce colaboratorii.

"Este vorba despre o ruda de gradul V, colaterala, este angajata la cabinetul unui secretar de stat din cadrul Guvernului, nu este contributia mea, nu este consilier al prim-ministrului, nu este consilier personal, nu este consilier de stat", a declarat Boc.

Intrebat cine a decis angajarea Mihaelei Boc, premierul a precizat ca decizia apartine secretarului de stat cu care lucreaza. "Legea permite oricarui secretar de stat sa aiba un cabinet, iar secretarul de stat este cel care isi aduce colaboratorii", a precizat el, transmite NewsIn.

Guvernul a remis marti o precizare potrivit careia Mihaela Boc este angajata la cabinetul secretarului de stat Stefania Ferencz, din Cancelaria Primului-ministru, si este ruda de gradul V a premierului Emil Boc.

Nepoata lui Boc, angajata la Guvern


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.