Executivul reunit sub umbrela "Business Standard” vede in asigurarile private solutia la problemele sistemului de sanatate. Guvernul Privat va expune astazi solutiile la problemele Romaniei.

Cei mai importanti specialisti in sisteme de sanatate, reuniti in Guvernul Privat initiat de cotidianul de afaceri "Business Standard”, vor aduce miercuri pe masa Executivului din piata Victoriei mai multe propuneri pentru reabilitarea mediului medical romanesc.

La discutia care va fi transmisa in direct de postul TV Money Channel incepand cu ora 10.00 va participa inclusiv premierul Emul Boc.

Printre solutiile avansate de Guvernul Privat se numara si introducerea asigurarilor private de sanatate. „Daca sistemul va fi privatizat si liberalizat, atunci fiecare jucator va sti sa-si gaseasca locul in sistem. Sunt absolut sigur ca acest sistem va reduce si costurile”, considera Dragos Damian, CEO al producatorului de medicamente Zentiva si membru al Guvernului Privat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.