Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat marti ca, din punctul sau de vedere, se pregateste pentru o opozitie de mai multi ani, si a comentat ca presedintele PSD Mircea Geoana are "mustrari de constiinta" privind lasarea Uniunii in afara coalitiei.

"Suntem in opozitie, ne pregatim pentru o opozitie eventual pentru mai multi ani. Nu vrem acest lucru nici noi, dar trebuie sa ne pregatim pentru o opozitie pentru mai multi ani", a afirmat Marko, cerandu-i-se sa comenteze opiniile potrivit carora coalitia s-ar destrama inaintea alegerilor prezidentiale, transmite NewsIn.

"Eu insumi am crezut ca acest Guvern, coalitia, se vor inchega mult mai repede si ca Guvernul va fi mult mai operativ si dinamic. Sunt nevoit sa constat ca coalitia e preocupata in permanenta de relatiile dintre cele doua partide", a mai afirmat el, subliniind ca totusi "exista interese foarte puternice de a fi la putere si de a ramane la putere".

Liderul Uniunii a comentat si pozitia presedintelui PSD Mircea Geoana fata de UDMR. "Vad ca Geoana nu se impaca cu ideea ca ne-au respins din coalitie. In fiecare saptamana vine cu o anumita explicatie (...) Are mustrari de constiinta domnul Geoana, nici pana in momentul actual nu a reusit sa descopere motivul pentru care nu a vrut sa fim impreuna in coalitie. Noi am depasit de mult acest moment, domnia sa nu a reusit inca!", a afirmat Marko Bela.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.