Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a declarat, marti, ca, la sfarsitul saptamanii, in cadrul unei sedinte a organizatiei doljene, se va lua in discutie excluderea din partid a lui Constantin Iancu, actualul director al Agentiei Nationale pentru Imbunatatiri Funciare.

"Eu stiu ca trebuia sa mearga la Ministerul Agriculturii pentru a isi prezenta demisia. Daca nu a facut-o, vom vorbi chiar noi cu ministrul sa il demita", a declarat Radu Berceanu cu privire la demisia lui Iancu, transmite NewsIn.

Berceanu a spus ca organizatia PDL Dolj va discuta problema demiterii lui Iancu la sfarsitul acestei saptamani. "La sfarstul acestei saptamani, vom discuta in cadrul organizatiei problema demiterii din partid a domnului Iancu, pentru ca exista prea multe diferente intre ceea ce a aparut in ultimele zile in presa si ceea ce ne-a spus dumnealui inainte de campania electorala", a adaugat Berceanu.
Radu Berceanu a mai afirmat ca se cunostea faptul ca directorul ANIF era asociat intr-o firma cu un interlop craiovean.

Presedintele PDL Dolj, Radu Berceanu s-a aflat, marti, la Calafat, pentru a se intalni cu omologul sau bulgar, Peter Mutafchiev, pentru a discuta despre stadiul in care se safla lucrarile de la Podul Calafat Vidin.

Constantin Iancu si-a anuntat, sambata, demisia din functia de director al ANIF, dupa ce presa a relatat ca acesta este invinuit de procurori pentru rapire. Intr-o scrisoare adresata sambata mai multor redactii din Craiova, Constantin Iancu a explicat motivul care a stat la baza renuntarii la functia de director al ANIF: "In urma atacurilor de presa concertate, am decis sa imi depun demisia din functia de director al Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare. Am luat aceasta hotarare deoarece nu doresc sa arunc nicio umbra de suspiciune asupra Partidului Democrat Liberal. Totul a pornit de la o dezinformare bine ticluita de un anume ziarist cu relatii bine conturate in sfera criminalitatii macro-economice”, a precizat Constantin Iancu.

Potrivit unor surse judiciare, Iancu este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, santaj, amenintare si rapire, fiind chiar retinut pentru 24 de ore la data de 27 octombrie 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.