Ideea ca liderul filialei Bucuresti, Marian Vanghelie, ar putea sa se ocupe cu reorganizarea filialelor transilvanene ale PSD ii displace profund lui Vasile Dancu, fostul lider al grupului de la Cluj.

Dancu sustine propunerea presedintelui PSD, Mircea Geoana, de restructurare a filialelor social-democrate din Transilvania, dar il avertizeaza pe acesta ca orice imixtiune de sus, de la centru, nu va functiona in zona daca mesajul va fi transpus in practica in forma bruta.

Dancu ii cere lui Geoana sa puna accent pe spiritul comunitar, pe nevoia de solidaritate, pe regionalizare si pe o organizare mai supla a partidului. Vasile Dancu spune ca ar fi posibila si o reorganizare regionala a PSD: "La Bucuresti, exista persoane cu reflexe comuniste care se tem de cuvantul regiune".

In privinta structurii PSD, Vasile Dancu spune ca cea mai potrivita organizare ar fi cea pe trei niveluri: militanti, membri si simpatizanti.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.