Votarea cererii de urmarire penala pentru Adrian Nastase, amanata din motive procedurale.

In cazul "Nastase“, deputatii vor sa sufle si in iaurt pentru a nu mai avea surprize ulterior si pentru a-i oferi prilejul fostului premier sa atace diverse proceduri la Curtea Constitutionala. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a amanat pentru sedinta de luni, saptamana viitoare, decizia privind includerea pe ordinea de zi a plenului solicitarea procurorului general de incepere a urmaririi penale a lui Adrian Nastase.

"Pana atunci este asteptat un raspuns de la comisia de regulament privind modificarea prevederilor Regulamentului Camerei, in sensul ca plenul sa aprobe cererea de incepere a urmaririi penale a unui ministru deputat, cu votul majoritatii deputatilor si nu cu votul a doua treimi cum este in prezent“, a declarat secretarul Camerei Dumitru Pardau.

Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a explicat ca s-a dat dispozitie ca in termen de o saptamana Comisia pentru Regulament sa opereze modificarile necesare.

Deputatul PDL Iustin Cionca-Arghir a declarat, pentru NewsIn, ca miercuri, de la ora 8.30, Comisia pe care o conduce se va intruni pentru a pune in acord Regulamentul Camerei cu decizia Curtii Constitutionale din 10 octombrie 2008.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.