Premierul Emil Boc a semnat luni decizia de numire in functia de purtator de cuvant al Guvernului a Ioanei Maria Muntean, iar pentru functia de consilier de stat, premierul l-a numit pe Mihai Constantin Seitan.

Ioana Maria Muntean a fost numita astazi, prin decizie a Primului-ministru Emil Boc, secretar de stat in cadrul Cancelariei Primului-ministru, Purtator de Cuvant al Guvernului.

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj, Ioana Maria Muntean a fost corespondent sectia politic si prezentator al stirilor ProTV.

Tot astazi, prin decizie a Primului-ministru, Mihai Constantin Seitan a fost numit consilier de stat pentru munca si protectie sociala. Constantin Seitan a exercitat in perioada februarie 2005-mai 2007 functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.