Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca liberalii vor transmite o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, referitoare la modificarile aduse de Cabinetul Boc in privinta DLAF.

"Vom face o scrisoare catre Comisia Europeana in care vom semnala aceste lucruri - si presedintelui CE si comisarilor europeni. Aceste lucruri nu vor ramane nesanctionate de noi, Boc nu trebuie sa-si imagineze ca poate sa conduca Guvernul si Romania prin abuzuri, probabil cum a facut-o la Cluj unde avea o majoritate si totala libertate de miscare. Romania nu este Clujul lui, nu pare sa fie foarte constient, ori este luat de val, ori este impins de la spate", a subliniat Tariceanu, citat de NewsIn.

Potrivit fostului premier, in cazul DLAF Romania a primit "semnale foarte proaste" din partea CE, "pentru ca acesta structura ar fi trebuit sa fie una complet independenta, care sa aiba capacitate de analiza a proiectelor, a modului in care s-au utilizat fondurile europene si nu un instrument in mana primului-ministru care, in acest fel, poate sa acopere fraude".

Departamentul pentru Lupta Antifrauda e pe drumul politizarii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.