Surse guvernamentale au declarat ieri ca Ioana Muntean , prezentatoral postului de televiziune ProTV, va fi numita in functia de purtator de cuvant al Executivului.

Absolventa a facultatii de psihologie din Cluj-Napoca, tanara jurnalista a fost cea de-a doua alegere a premierului Boc pentru aceasta functie.

Anuntat ca viitor purtator de cuvant, europarlamen­tarul Rares Niculescu a ratat san­sa de a ocupa acest post din cau­­za unei altercatii intr-un bar. Surse de la Palatul Victoria, citate de Mediafax, au precizat ca anuntul oficial in privinta Ioanei Muntean va fi facut astazi.

Prezentatoarea de stiri a venit in Bucuresti in februarie 2007, dupa ce anterior lucrase pentru ProTv Cluj. Si fostul premier, Calin Po­pescu Tariceanu, a avut drept purtator de cuvant o fosta angajata a trustului patronat de Adrian Sarbu, Camelia Spataru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.