Sefa Departa-mentului de Educatie al PSD, Ana Birchall, a reaparut in peisajul mediatic dupa o mai lunga perioada de absenta.

Ieri, social-democrata ne-a declarat ca nu s-a lasat invinsa de “cei care au vrut sa ma omoare”. Tot ieri, zvonuri lansate in piata mass-media mentionau ca Birchall ar fi fost responsabila de organizarea Comitetului Executiv al Organizatiei de Femei a PSD care are loc astazi, lucru infirmat si de ea, si de presedinta oganizatiei de femei, Rovana Plumb. Intrebata daca a avut propuneri pentru vreun post in actualul Guvern, social-democrata a mentionat ca au fost anumite discutii.

Social-democrata Ana Birchall revine in prim-planul scenei politice. Femeile din PSD se vor intruni astazi intr-o sedinta a Comitetului Executiv al Organizatiei.

Zvonuri lansate, ieri, pe piata mass-media mentionau faptul ca responsabila cu organizarea acestei intruniri ar fi sefa Departamentului de Educatie Publica si Cercetare din cadrul formatiunii, Ana Birchall, lucru infirmat de altfel si de social-democrata, si de presedinta oganizatiei de femei, europarlamentul Rovana Plumb.

“Nu are nici o legatura cu organizarea acestui eveniment. Eu m-am ocupat de toata documentatia pentru acest comitet, iar colega mea Maria Lazar s-a preocupat de partea organizatorica”, ne-a declarat, ieri, Rovana Plumb. La randul sau, Ana Birchall ne-a precizat ca nu va fi prezenta la intalnire si nici nu a fost implicata in organizarea acesteia, astazi fiind nasa de botez in localitatea Vatra Dornei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.