Dupa ce miercuri noapte, simpatizantii candidatilor PSD si PDL la o primarie olteana s-au incaierat si s-au impuscat, sefa Camerei Deputatilor s-a dus in comuna pentru a instaura calmul.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a lansat joi la Ganeasa, judetul Olt, un apel la calm catre locuitorii comunei, astfel incat campania electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor pentru primarie sa se desfasoare in limitele legii, informeaza NewsIn.

Vizita liderului Camerei in Ganeasa a survenit la doar cateva ore dupa ce miercuri noapte cateva persoane au fost ranite in urma unei incaierari intre sustinatorii celor doi candidati la scrutinul de duminica, unul al PSD, celalalt de la PDL. Totusi, Anastase a explicat ca deplasarea sa nu are legatura cu bataia, ea fiind programata cu ceva vreme in urma.

Scandalul ar fi pornit dupa ce un grup de 12 persoane de la Slatina, se pare simpatizanti ai PDL, a ajuns miercuri noapte in Ganeasa, unde a intrat intr-o casa si ar fi agresat patru persoane, simpatizanti PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.