Cateva persoane au fost ranite, miercuri seara, in urma unui incident izbucnit in comuna Ganeasa, judetul Olt, intre doua grupuri de simpatizanti ai celor doi candidati care se vor confrunta duminica in turul doi al alegerilor pentru primarie, in timpul conflictului fiind folosit un pistol cu gaze.

Conform primelor cercetari, in timpul incidentului izbucnit intre cele doua grupuri, au fost avariate doua masini si au fost ranite sase persoane, patru simpatizanti PSD si, potrivit purtatorului de cuvant al PDL Olt, Roxana Dragomir, doi sustinatori ai PDL. Incidentul a dus la blocarea, timp de peste un sfert de ora, a circulatiei pe DN 64 RmValcea - Caracal. Drumul a fost deblocat la interventia fortelor de ordine - politisti, jandarmi si forte DPIR, potrivit NewsIn.

Potrivit politistilor, in timpul conflictului au fost trase trei focuri de arma, cu un pistol cu gaze, cele trei tuburi gasite la locul incidentului fiind ridicate de anchetatori.

Trei ehipaje de Ambulanta au sosit in localitatea unde a izbucnit conflictul, insa nicio persoana nu a fost spitalizata.

La ora transmiterii acestei stiri, jandarmii asigurau ordinea in satul Dranovatu, acolo unde s-a produs incidentul electoral. Seful IPJ Olt, Ion Voicu, a declarat ca Politia audiaza doua persoane despre care are informatii ca ar fi participat la incident. Fortele de ordine au organizat filtre la intrarile si iesirile din Slatina, de unde ar fi venit unele persoane implicate in scandal.

Duminica, la Ganeasa se va desfasura al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului, candidatii ramasi in cursa fiind Dumitru Costea (PDL) si actualul viceprimar Nicolae Preda (PSD).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.