Premierul Emil Boc a declarat astazi ca procedurile de concediere utilizate in cazul personalului Corpului de Control respecta "toate procedurile legale existente in momentul de fata in Romania" si spune ca angajatii care vor sa dea Guvernul in judecata au dreptul la Justitie garantat, transmite NewsIn.

"Dreptul la Justitie este garantat in Romania. Prim-ministrul nu poate lucra cu un corp de control al vechiului prim-ministru. Eu sunt pus in situatia sa verific acte ale vechiului Guvern si nu pot sa fac acest lucru cu Corpul de Control al vechiului prim-ministru.

De aceea, actul normativ pe care l-am adoptat instituie un lucru simplu: un corp de control vine si pleaca cu premierul. Acest lucru se va intampla si dupa ce la Palatul Victoria nu va mai fi actualul prim-ministru", a declarat Boc, raspunzand unei intrebari adresate de ziaristi.

Aproape toti angajatii Corpului de Control al Primului - Ministru au primit ieri decizii individuale prin care au fost anuntati ca sunt concediati.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.