Gheorghe Pogea, ministrul Finantelor, a anuntat ca, in perioada urmatoare, va prezenta in fata Parlamentului bugetul general consolidat si politicile de dezvoltare propuse de actualul Cabinet pentru ca astfel se pot coordona resursele alocate pentru infrastructura.

"Comisarul european pentru Dezvoltare Rurala a spus odata ca in Romania lipseste coordonarea coordonari (...)Ma angajez sa prezint data viitoare in Parlament intreg bugetul general consolidat pentru o mai buna intelegere asupra gestionarii resurselor", a spus Pogea, in cadrul dezbaterilor de miercuri din Parlament asupra bugetului de stat pentru anul 2009.

Pogea a facut aceasta afirmatie ca raspuns la solicitarea deputatului PNL de Iasi Relu Fenechiu de alocare a 200 de milioane de lei pentru extinderea pistei aeroportului din Iasi. Amendamentul sau a fost sprijinit de toti parlamentarii ieseni, indiferent de partidul din care proveneau.

Ministrul Finantelor a promis ca va aloca mai mult decat suma ceruta din Facilitatea Schengen, circa 280 de milioane de lei, insa nu a precizat cand ar putea fi directionati banii catre extinderea aeroportului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.