Neatent la ceea ce se intampla in sala, presedintele de sedinta al plenului Parlamentului, Ioan Oltean, s-a trezit cu propriul numar de telefon supus la vot, pe post de amendament la buget.

Parlamentarii se plictisesc de minune la sedinta de plen de miercuri pentru aprobarea bugetului. Amendamentele PNL-UDMR sunt respinse pe banda rulanta de senatorii si deputatii coalitiei PSD-PDL, iar pentru a sparge monotonia, opozitia se tine de glume.

Astfel, pentru a testa vigilenta puterii, deputatul maghiar Mate Andras Levente a sustinut de la tribuna Parlamentului un amendament care avea ca indici de pozitionare in proiectul de buget numarul de telefon al presedintelui de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean - amendamentul de la pozitia bugetara 0722, anexa 3/03, pozitia amendamentului in anexa 467.

Udemeristul nu si-a prezentat amendamentul propriu-zis, nu l-a motivat, fapt ce l-a facut pe Oltean, altfel exasperat de lungile expuneri ale parlamentarilor din opozitie, sa-i multumeasca pentru eficienta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.