PD-L Cluj a reusit, intr-un final, sa-si impuna un om si la sefia Loteriei Romane.

Cu alte cuvinte, Gheorghe Benea a fost numit director general al Loteriei si presedinte al Consiliului de Administratie al acestei companii in locul Lilianei Minca (Ghervasuc), potrivit unei decizii a Adunarii Generale a Actionarilor. Inlocuirea Lilianei Minca (reprezentant al PC) tensioneaza si mai mult relatiile dintre partidele aflate la guvernare.

Conservatorii sustin ca fostul sef al Loteriei trebuie sa atace hotararea in justitie, decizia fiind nejustificata. Mai mult, partidul condus de Daniela Popa are nemultumiri si fata de PSD, Dan Voiculescu amenintand, zilele trecute, ca rupe protocolul semnat cu partidul lui Mircea Geoana daca social-democratii nu isi revizuiesc pozitia fata de PC.

Gheorghe Benea este membru al filialei PD-L din Cluj. Ultima functie detinuta de Benea a fost cea de presedinte-director general la Metalurgica Transilvania SA Aiud incepand din aprilie 2008. Benea a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pentru un mandat de senator la colegiul 3 din judetul Cluj, dar a pierdut la redistribuire, castigator fiind liberalul Marius Nicoara.

Benea a fost exclus la inceputul lui noiembrie 2008 din PSD de catre organizatia municipala Dej, in urma deciziei acestuia de a candida pentru un post de senator din partea PD-L. In presa locala din Cluj, numele lui Benea a fost vehiculat, dupa formarea guvernului Boc, pentru mai multe posturi guvernamentale, precum cel de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.