Omul de casa al lui Miron Mitrea, Eugen Nicolicea, este dat jos din fruntea filialei PSD Mehedinti, pe care o conducea din 1990. Hrebenciuc anunta deja cine il va inlocui: Adrian Duicu.

Eugen Nicolicea este al doilea lider judetean al PSD, dupa Constantin Contac, care pierde sefia filialei pe care o conduce.

Considerat ca fiind omul de casa al lui Miron Mitrea in PSD, Nicolicea a ramas fara titulatura de baron de Mehedinti, dupa ce, vineri, intr-o sedinta a conducerii organizatiei PSD, la sefia filialei a fost numit Adrian Duicu pe post de interimar. Eugen Nicolicea conducea filiala PSD din Mehedinti inca din 1990.

Duicu a fost mandatat sa se ocupe de intreaga activitate a organizatiei pana la Conferinta Judeteana din luna martie, acolo unde are cele mai mari sanse sa fie ales ca presedinte al filialei.

"Duicu va fi viitorul presedinte al organizatiei. Nicolicea nu poate sa conduca organizatia. A pierdut toate alegerile”, a declarat pentru Cotidianul liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, cunoscut drept un adversar al lui Nicolicea.

La sedinta de vineri a PSD Mehedinti a participat si Eugen Nicolicea, care - spun surse din PSD - si-a dat acordul ca Adrian Duicu sa preia interimatul la sefia filialei. Aceleasi surse spun ca Duicu este omul de casa al lui Nicolicea inca de pe vremea in care Duicu, ca sef al Petrom Mehedinti, contribuia la succesul in alegerile din 2000 al PDSR (PSD).

Dupa acele alegeri, Duicu a intrat in PSD si a urcat rapid in ierarhia filialei pana la functia de presedinte executiv. Astazi, spun surse din PSD, Duicu detine mai multe afaceri in Mehedinti, pozitia de sef al Petrom, pe care a ocupat-o pana anul trecut, facilitandu-i ascensiunea si in domeniul afacerilor cu combustibili. Acesta este unul dintre motivele pentru care lui Adrian Duicu i se mai spune si "Gioni Gazolina”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.