Decizia de suplimentare a bugetului pentru administratiile locale va fi luata numai in anumite conditii si fara presiuni asupra parlamentarilor din partea reprezentantilor administratiilor locale, a avertizat luni, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, transmite Antena 3.

"Nu avem 41 de consilii, 41 de partide in PSD. Este unul singur si trebuie luata o decizie la nivel central", a de declarat Nastase, comentand propunerea lui Liviu Dragnea de a retrage sprijinul politic parlamentarilor care vor vota forma actuala a bugetului.

Presedintii de consilii judetene reuniti, saptamana trecuta, la Sinaia au amenintat parlamentarii din propriile judete ca le vor retrage sprijinul politic la nivel local daca nu vor sustine amendamente la proiectul de buget prin care sa se acorde fonduri suficiente pentru implementarea proiectelor locale.

Tonul criticilor si avertismentelor a fost dat de Liviu Dragnea, dar la pozitia sa s-au raliat si reprezentantii PDL si UDMR.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.