Maia Teodoriu, nominalizarea PSD pentru functia de secretar de stat in Ministerul Justitiei si, aparent, marul discordiei in coalitia de guvernare, spune pentru Cotidianul ca nu e omul nimanui si ca nu intelege cum a ajuns subiect de prima pagina in ziare.

Social democratii asteapta de doua luni ca premierul Emil Boc sa semneze decizia numirii Maiei Teodoriu in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei. Motivul amanarii este, potrivit secretarului general al PDL, Vasile Blaga, legat de o prevedere din protocolul coalitiei, conform careia numirile la Justitie trebuie sa fie independente politic.

Apolitica se declara si Maia Teodoriu:

"Sunt surprinsa de situatia creata la Ministerul Justitiei si mi se pare inadmisibil sa fiu amestecata in aceasta discutie de persoane care nu m-au cunoscut niciodata, care n-au lucrat cu mine niciodata, deci care n-au cum sa ma vorbeasca de bine sau de rau.Si eu sunt apolitica. Nu fac politica si refuz sa raspund unor atacuri politice”. Intrebata de Cotidianul daca e "omul lui Adrian Nastase”, asa cum se vehiculeaza in mediile politice, Teodoriu spune ca asta este vesnica explicatie invocata in Romania atunci cand cineva nu este dorit pentru o functie.

"Mi se pare o chestiune aproape puerila sa spui asta."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.