Renuntarea PD-L la nominalizarea lui Gabriel Oprea, precum si refuzul numirii de catre Emil Boc a unui secretar de stat la Justitie dorit de PSD tulbura din nou apele in coalitie.

Liderul PSD, Mircea Geoana a acuzat ieri, dupa sedinta coalitiei guvernamentale, ca incidente de genul celui cu Gabriel Oprea propus de PDL in Comisia SRI nu fac bine coalitiei, iar renuntarea la acesta a fost un gest de intelepciune.

El a precizat ca subiectul legat de nominalizarea fostului pesedist Gabriel Oprea ca membru al Comisiei parlamentare de control asupra activitatii SRI nu a fost discutat de catre liderii coalitiei de guvernamant, dar a precizat ca acest gen de incidente nu fac bine coalitiei.

"Acest tip de subiect trebuie sa fie inchis definitiv pentru ca nu face bine nici coalitiei, nici atmosferei generale din Romania", a aratat liderul PSD. El a calificat ca fiind "nepermis" ca de doua luni se intarzie numirea propunerii de secretar de stat la Ministerul Justitiei facute de PSD.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.