Seful statului a cerut conducerii MAI sa-i elimine din sistem pe oamenii care pun sub semnul intrebarii credibilitatea institutiei.

Seful statului a atras atentia joi, in cadrul ceremoniei de instalare in func­tie a noului ministru al Adminis­tra­tiei si Internelor (viceprim-minis­tru), Dan Nica, asupra faptului ca efec­tele crizei economice se vor pre­lungi si anul viitor si le-a cerut politis­tilor sa-si faca curatenie in sistem.

"Mo­mentul in care cetatenii si-ar pier­de increderea si in stat, intr-o pe­rioada de criza, ar fi un moment ex­trem de dificil“, a insistat Basescu.

Cu mai multe rapoarte de speciali­tate pe masa, seful statului a continuat cu avertismentele: „Vreau sa retineti ca nici eu si poate nici cea mai mare par­te a romanilor nu ar trebui sa ju­de­ce structurile statului dupa intamplari.

(...) Efortul principal este sa-i scoateti din sistem exact pe aceia care nu isi au locul in sistemul Ministerului Admi­nistratiei si Internelor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.