Conducerea Camerei Deputatilor l-a audiat ieri pe seful Comisiei juridice Daniel Buda si vicepresedintele Florin Iordache pentru a lua o decizie in privinta contestatiei PSD si a raportului de neincepere a urmaririi penale in cazul Adrian Nastase, de la discutie fiind exclus staful tehnic.
Sedinta s-a desfasurat in prezenta a patru lideri PDL, patru social-democrati, trei liberali si un deputat UDMR. Din partea democrat-liberalilor au fost prezenti Roberta Anastase, Gheorghe Albu, Cezar Preda si Dumitru Pardau, din partea Aliantei PSD-PC, Adrian Nastase, Nicolae Banicioiu, Valeriu Zgonea si Daniela Popa, de la PNL Bogdan Olteanu, Dan Motreanu si Mihai Voicu, precum si udemereistul Kelemen Hunor.

Conducerea Camerei are de luat o decizie atat in privinta raportului depus de presedintele Comisiei juridice Daniel Buda, care recomanda plenului neinceperea urmaririi penale a lui Nastase, cat si contestatia social-democratului Florin Iordache care nu recunoaste validitatea votului si cere retrmiterea la Comisia juridica a cazului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.