Vicepremierul Dan Nica a primit ieri votul Parlamentului sa ocupe si postul de ministru al Administratiei si Internelor, cu 310 voturi pentru si 113 impotriva, informeaza NewsIn.
Vicepremierul Dan Nica a trecut astazi si de examenul votului in Parlament si a devenit astfel ministru de Interne. Cele doua Camere ale Parlamentului s-au reunit sa valideze numirea lui Nica, iar decizia a fost luata prin vot secret cu bile, potrivit Realitatea.

"Increderea pe care mi-au acordat-o este si o obligatie si vreau sa garantez tuturor membrilor Parlamentului si celor care ne privesc ca actiunile pe care MAI le va intreprinde in perioada urmatoare vor fi in exclusivitate in sprijinul acestora", a spus Nica.

Ministrul a mai spus ca in acest moment are ca prioritate strangerea hotilor de pe strada. Nica a mai precizat ca toate numirile pe care le va face vor fi facute public. Premierul Emil Boc a venit in aceasta dimineata in Parlament pentru a propune numirea lui Dan Nica in functia de ministru de Interne.

Dan Nica a primit marti aviz favorabil de la comisiile de specialitate din Parlament pentru preluarea sefiei MAI, 30 de membri votand pentru, opt - impotriva, reprezentantii UDMR abtinandu-se de la vot.


REALITATEA.NET - Dan Nica a fost validat de Parlament ca ministru al Internelor

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.