Victor Dumitru, consilierul personal al Primarului General al Capitalei, si-a depus demisia din functie. Asta dupa ce in 21 ianuarie un alt consilier, Rosemarie Olanescu, a demisionat, fiind nemultumita de atitudinea si activitatea lui Sorin Oprescu.

Primarul General a luat la cunostinta solicitarea lui Victor Dumitriu si i-a aratat acestuia ca nu ii “poarta pica” pentru decizia luata.

Din pacate, demisia este un act unilateral. Consider ca domnul Victor Dumitriu si-a indeplinit datoria cu profesionalism si dat dovada de calitati manageriale si tehnice incontestabile. Fiecare are dreptul sa aleaga in momentul in care isi construieste o cariera si gestul domnului Victor Dumitriu este o expresie a acestei optiuni. Ii urez succes in activitatea viitoare, cu aceeasi prietenie”, a declarat Sorin Oprescu.

Oprescu pare sa nu reuseasca sa isi tina consilierii alaturi. La fel s-a intamplat si cu fostul consilier Rosemarie Olanescu, care a demisionat din functie pe 21 ianuarie.

Aceasta a declarat ca de la preluarea mandatului de Primar General, Sorin Oprescu nu a facut altceva in afara unor actiuni de imagine. Olanescu spune ca nimic nu s-a intamplat concret pentru bucurestean de cand Sorin Oprescu a preluat mandatul de primar, transmite NewsIn.

"Eu cand am venit in primarie in echipa de consilieri a primarului am crezut in obiectivele pe care ni le-am propus. A trecut timpul si nimic nu s-a intamplat. In ultima vreme, relatia de colaborare a devenit una de la distanta, primarul parand izolat intr-un turn de fildes. Nu ma mai asculta deloc", spune Olanescu.

Practic consilierii nu mai puteau ajunge sa discute direct cu Oprescu, lucru care i-a mai fost reprosat acestuia si de fostul viceprimar, Razvan Murgeanu.

Olanescu reproseaza primarului Oprescu lipsa unor proiecte concrete pentru Bucuresti. "In afara de fantana din Herastrau, nici un proiect nu a fost prezentat de primar", spune fostul consilier a lui Oprescu.
Olanescu mai da exemplul Centrului Istoric despre care Oprescu spunea ca este o prioritate a mandatului sau si unde lucrurile nu s-au miscat."Nu putem trai numai din recorduri de tipul cel mai lung carnat", este de parere fostul consilier.

Ea crede ca Oprescu va continua jocul de imagine si va poza in victima Consiliului General al Municipiului Bucuresti. "Va introduce pe ordinea de zi a Consiliului lucruri putin fezabile care vor fi respinse si astfel va putea poza in victima" considera fostul consilier a primarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.