Delegatia Permanenta Judetena a PNL a decis ca delegatii la congresul extraordinar al partidului sa voteze ce candidat doresc pentru functia de presedinte, decizia fiind luata, conform declaratiei liderului PNL Olt, Ioan Ciugulea, cu unanimitate de voturi, transmite NewsIn.

"Ni s-a parut corect sa nu luam o decizie cu privire la un vot colectiv in ceea ce priveste sprijinirea unuia sau altuia dintre cei care candideaza la sefia partidului. Am lasat libertatea delegatilor nostri sa sprijine pe cine vor. Nu se poate spune ca presedintele Tariceanu nu a condus bine partidul si nici ca Antonescu nu ar fi un presedinte bun”, a declarat, marti, liderul PNL Olt, Ioan Ciugulea, sustinand ca, din cate stie, pana acum, oficial si-a anuntat intentia de a candida doar presedintele actual, Calin Popescu Tariceanu.

Ciugulea si-a anuntat public si candidatura pentru un nou mandat in fruntea organizatiei Olt a PNL la alegerile care vor avea loc in acest an, cel mai probabil dupa alegerile europarlamentare. Tot in partea a doua a anului, vor fi discutate si masurile de sanctionare a membrilor partidului care "nu si-au facut datoria in campanile electorale din 2008”.

Potrivit liderului PNL Olt, la Delegatia Permanenta Judeteana a fost supus validarii si raportul de activitate pe anul trecut, document care cuprinde si o analiza a activitatii desfasurate de membrii de partid cu functii sau candidatii liberali la alegeri locale si parlamentare. Ciugulea a mai declarat ca, pentru neimplicare, unora dintre acestia li se va retrage sprijinul politic. La fel vor sta lucrurile si in cazul directorilor de deconcentrate care vor opta pentru ramanerea in functiile de conducere.

Referindu-se la postul de vicepresedinte al CJ Olt pe care-l detine, Ioan Ciugulea a afirmat ca intelegerea verbala facuta la constituirea majoritatii in CJ Olt a fost transpusa pe hartie in luna august anul trecut si ca prevede trei lucruri: ca PSD si PNL nu vor face niciun parteneriat cu PDL indiferent de intelegerile de la centru, cele doua formatiuni politice nu-si vor lua oameni una de la alta si ca vor respecta intelegerile facute de reprezentantii lor la nivel local.

Ciugulea a mai declarat ca la nivelul CJ Olt are o relatie excelenta cu presedintele social-democrat Paul Stanescu si cu vicepresedintele PSD Ioan Nedelea. Si liderii PSD Olt au declarat ca vor pastra majoritatea alcatuita cu PNL in Consiliul Judetean chiar daca mai multe proiecte de hotarare nu au trecut de votul consilierilor, neputandu-se asigura necesarul de doua treimi din voturile alesilor judeteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.