Dosarele lui Adrian Nastase nu vor fi clarificate prea curand in Parlament, pentru ca pe agenda legislativa prioritara este adoptarea bugetului.

Conducerea Camerei Deputatilor trebuia sa decida ieri daca pune in dezbaterea plenului cererea Parchetului General privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Nastase sau retrimite cazul inapoi la Comisia juridica, pentru neindeplinirea procedurilor, reclamata de PSD.

Comisia juridica a respins miercuri cu 10 voturi pentru (ale PSD si minoritatilor nationale) si 9 impotriva (din partea PD-L) propunerea deputatului democrat-liberal Daniel Buda de a recomanda plenului trimiterea in instanta a lui Adrian Nastase.

Buda a refuzat insa sa supuna votului Comisiei propunerea vicepresedintelui Florin Iordache (PSD) ca solicitarea Parchetului privind declansarea urmaririi penale sa fie retrimisa la DNA din lipsa de probe.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.