Presedintele CN al PSD Adrian Nastase a declarat luni ca nu intentioneaza sa demisioneze din Parlament pentru a putea fi cercetat de procurori, decat atunci cand si Traian Basescu va demisiona, in opinia lui presedintele "se ascunde in spatele imunitatii prezidentiale" in cazul Flota.
Intrebat daca va lua exemplul lui Miron Mitrea, care a demisionat anul trecut din Parlament pentru a nu mai beneficia de imunitate, presedintele Consiliului National al PSD a spus: "Numai dupa ce isi da demisia si Traian Basescu, care se ascunde in spatele imunitatii prezidentiale. Si dupa ce isi da el demisia din functia de presedinte, ca sa mearga sa rezolve dosarul "Flota", care a fost trimis inapoi de la instanta pentru ca nu era bine semnat de procurorul-sef, ci doar de procurorul-sef adjunct, si dupa ce el a fost bine spalat de catre Daniel Morar cu inca doua expertize din care rezulta ca Romania nu a pierdut bani pierzand flota, ci chiar i-a castigat, ca n-a mai platit salarii la marinari, dupa ce se intampla lucrurile astea, mai veniti o data sa ma intrebati", potrivit NewsIn.

Adrian Nastase a adus un alt argument, si anume ca a fost votat de "mai multi oameni din colegiul Mizil" pe care nu poate sa-i dezamageasca. "Va reamintesc ca, in urma cu cateva saptamani, mai multi oameni din Colegiul Mizil au considerat ca este vorba de minciuni, de mizerii si m-au reconfirmat in parlament. N-as putea sa-i dezamagesc", a spus Nastase.

Adrian Nastase a raspuns ironic si la intrebarea cum va reactiona daca deputatii nu vor tine cont de declaratia lui, potrivit careia va cere Parlamentului sa permita trimiterea dosarelor in instanta, si ii vor pastra imunitatea. "O sa fiu disperat", a spus Nastase.

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a anuntat vineri ca va cere Parlamentului sa recomande trimiterea dosarelor sale in instanta, exprimandu-si ironic speranta ca statul "lui Traian Basescu si Emil Boc" va functiona de acum inainte, iar justitia va incepe sa apere cetatenii.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.