Mircea Geoana ii minimalizeaza rolul lui Miron Mitrea in PSD. "Nu are nici o functie in partid asa ca nu ma intereseaza", spune liderul PSD. Declaratia a fost facuta, la Realitatea TV, in contextul in care presa a scris zilele trecute ca Miron Mitrea se pregateste sa candideze pentru sefia PSD.
"Cu Geoana am probleme. Mi-am bagat dintii in beregata si nu-i mai scot. Nu-l mai las, ba. Mi-am bagat coltii in gatul lui, pana nu-i rup beregata nu ma las!", declara Miron Mitrea la sfarsitul lunii decembrie 2008.

Dupa aceasta declaratie, Miron Mitrea a fost exclus de PSD de la masa deciziilor. Presa a scris ca la congresul PSD care ar putea fi organizat in aprile, Miron Mitrea ar vrea sa candideze impotriva lui Mircea Geoana, pentru functia de presedinte al PSD. La acelasi congres, PSD se pregateste sa-si desemneze candidatul la prezidentiale.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.