Adunarea Generala Extraordinara a PIN a desemnat-o, sambata, cu 311 voturi din 334 posibile, pe Lavinia Sandru in functia de presedinte al partidului, dupa ce Cozmin Gusa s-a retras din functie la sfarsitul lunii ianuarie, transmite NewsIn.
"Este un act de curaj pe care Lavinia Sandru il face asumandu-si aceasta functie intr-o lume politica de mitocani. Sunt convins ca o sa reuseasca sa duca spiritul partidului mai departe", a spus Cozmin Gusa, acesta primind din partea noii conduceri, diploma de fondator al partidului.

Proaspat aleasa in functia de presedinte, Lavinia Sandru a declarat ca partidul se pregateste pentru alegerile europarlamentare din iunie 2009, precizand ca “PIN va incerca sa mearga alaturi de alte partide”, insa a refuzat sa ofere detalii in plus, afirmand doar ca in mod cert nu va sta la aceeasi masa cu liderul PNG-CD, Gigi Becali sau cu cel al PRM, Corneliu Vadim Tudor. “Cu siguranta nu ma veti vedea la masa cu Vadim sau Becali”, a spus presedintele PIN.

Lavinia Sandru nu a exclus o eventuala candidatura a sa pentru Parlamentarul European, insa a mentionat ca "e greu sa conduci partidul de la Bruxelles".

Adunarea Generala Extraordinara a PIN s-a desfasurat la Teatrul “Luceafarul” din Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.