La doua luni de la formarea guvernului, continua numirea secretarilor de stat in diverse ministere.

La ministerul Culturii au fost ieri nominalizati Octavian Stireanu, fost consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Nicolae Lemeni, fost consilier al premierului Tariceanu, si Vasile Timis, lector universitar doctor in teologie.

De asemenea, Adrian Lemeni a fost numit secretar de stat la Secretariatul de Stat pentru Culte. Lemeni a mai ocupat aceasta functie in perioada cand Ministerul Culturii era condus de Mona Musca (2005-2006).

La Departamentul pentru Afaceri Europene, Laura Elena Pop a fost numita in functia de subsecretar de stat. Tot ieri au mai fost numiti Ileana Savu, ca secretar de stat la Autoritatea pentru Protectia Dreptului Copilului, iar Anca Opre in pozitia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

Valentin Vasilescu a ajuns in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Sport, iar Gica Duta, in functia de subsecretar de stat la Ministerul Agriculturii. De asemenea, intr-un comunicat de presa, Ministerul Educatiei a anuntat ca in organigrama sa vor fi incluse 460 de posturi si cinci secretari de stat.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.