Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, la Timisoara, ca noul Guvern ar trebui sa se gandeasca de pe acum la o demisie ca urmare a “startului catastrofal pe care l-a luat” si ca actuala coalitie guvernamentala nu poate functiona din cauza scandalurilor permanente.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca exista mai multe elemente care arata ca actuala coalitie guvernamentala nu poate functiona. “Scandalurile permanente, demisiile care se tin lant, neintelegerile care macina aceasta constructie, in loc sa isi consume energiile pentru a rezolva energiile tarii, ii tin ocupati sa se distruga intre ei”, a spus fostul premier, citat de NewsIn.

O singura solutie exista “impotriva balbaielilor din Guvern”, a afirmat Tariceanu. “Nu cred ca actualul guvern, dupa startul catastrofal pe care l-a luat, are posibilitatea de redresare. Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa se gandeasca de pe acum la o demisie”, a precizat liderul liberal.

El a mai spus ca PNL va monitoriza si sanctiona greselile Guvernului. "Credibilitatea Guvernului a ajuns la cote desantate dupa numai 45 de zile de la guvernare, dar acest lucru nu ma bucura, ci ma ingrijoreaza pentru viitorul si soarta romanilor. Ca opozitie avem datoria de a monitoriza si sanctiona greselile puterii si de a veni cu solutii”, a conchis Tariceanu.

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu s-a aflat joi la Timisoara, intr-o vizita scurta. El va candida in 21 martie la alegerile pentru presedintia Partidului National Liberal. In 14 februarie, pe liberalii timiseni ii asteapta o noua runda de voturi, cand isi vor alege presedintele filialei timisene. Saptamana trecuta, ei si-au dat votul pentru noua conducere de la PNL Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.