Membrii PNTCD Mangalia au ramas fara sediu, de joi, dupa ce angajatii primariei au pus sigiliu pe cladire si au evacuat toate bunurile din interior.

Presedintele organizatiei judetene a partidului, Tudorel Chesoi, a declarat, joi, ca masura luata de primarul PSD Claudiu Tusac de a-i evacua din sediu este una abuziva si atenteaza la climatul democratic. Taranistii il acuza pe primarul Mangaliei ca a refuzat sa le prelungeasca, fara niciun motiv, contractul de inchiriere al spatiului, desi exista o hotarare de consiliu local care spunea exact contrariul, transmite corespondentul NewsIn.

„Ne-au evacuat din sediu cu politia comunitara fara nicio instiintare prealabila, desi ne aflam in drepturi depline de a beneficia de un sediu. Exista si o hotarare de consiliu, din sedinta de luni, 2 februarie, care prevede ca ni se prelungeste contractul de inchiriere. Am auzit ca ar vrea sa faca un cabinet parlamentar PSD in sediul nostru”, a declarat presedintele Tudorel Chesoi.

Liderul taranistilor constanteni a anuntat ca va discuta despre situatia de la Mangalia cu liderul organizatiei judetene a PSD, Radu Mazare, seful de partid al primarului Tusac, pentru a gasi o rezolvare amiabila. Daca nu se va ajunge la o intelegere, taranistii sunt decisi sa-l actioneze pe edilul Mangaliei in judecata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.