Pozitii total divergente intre PDL si PSD, tipete, microfoane taiate, acesta este filmul sedintei din Comisia juridica unde s-au discutat dosarele lui Adrian Nastase.
Deputatii juristi trimit plenului Camerei un raport prin care se va recomanda neinceperea urmaririi penale pentru Adrian Nastase in dosarele “Matusa Tamara” si “Zambaccian 2”.

Pentru inceperea urmaririi penale au votat 9 deputati PDL, iar impotriva, 8 din PSD, unul din PC si un reprezentant al minoritatilor nationale. Deputatii PNL si UDMR din Comisia juridica nu au fost in sala la momentul votului.

Conform prevederilor regulamentare, in plen nu este obligatoriu sa se tina cont de recomandarea din raportul Comisiei juridice. Daca jumatate plus unu din deputatii prezenti voteaza pentru inceperea urmaririi penale, atunci DNA poate incepe procedurile penale in ceea ce-l priveste pe Adrian Nastase.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.