Vicepresedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca, in ciuda afirmatiilor sale publice ca doreste un buget de criza, a transferat de la MAI la Camera Deputatilor o "masina super-speciala" de care sa beneficieze ca lider de grup parlamentar.

Criticile deputatului PDL au fost aduse in cursul dezbaterilor privind bugetul Camerei Deputatilor, informeaza NewsIn. Cezar Preda a tinut sa precizeze ca, desi bugetul Camerei este unul de austeritate si majoritatea deputatilor se supun masurilor impuse de aceste fapt, fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a cerut sa ii fie pusa la dispozitie o masina de lux. Toate acestea in conditiile in care, spune Preda, "membrii Biroului Permanent si sefii comisiilor merg cu masini vechi de noua ani, cu 300.000 km".

"Exista un singur om in aceasta colectivitate a noastra care nu vrea sa se supuna acestei austeritati. Acela se numeste fostul prim ministru al Romaniei, care si-a transferat in ultimele zile ale mandatului vechii conduceri a Camerei Deputatilor si a Guvernului un Audi A6 de la Ministerul Administratiilor si Internelor pe care acum l-a cerut sa fie la dispozitia domniei sale (...) Este singurul deputat al Romaniei care, in afara de protectia pe care o are prin lege de doi ani, mai solicita si sa mearga intr-o masina super-speciala", a declarat Cezar Preda.

Liberalii prezenti in sala nu au raspuns la acuzatiile lansate de Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.