Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Cezar Preda, a anuntat decizia Biroului Permanent al Camerei de a retrage de pe ordinea de zi a plenului proiectul Legii lustratiei, pe motiv ca acesta nu avea raport din partea comisiilor.

Liberalul Bogdan Olteanu a catalogat gestul drept neconstitutional. Potrivit lui Preda, proiectul a fost trimis la comisiile juridica si pentru drepturile omului pentru a i se intocmi un raport in termen de 30 de zile.

“Consider ca, prin decizia ca proiectul legii lustratiei sa se duca catre comisii, care in termen de 30 de zile sa intocmeasca un raport, se rezolva acceptabil aceasta situatie”, a spus democrat-liberalul. El a anuntat ca reprezentantii PNL au votat impotriva retragerii proiectului de pe ordinea de zi.

De altfel, vicepresedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a declarat ca membrii Biroului Permanent au scos in mod ilegal si neconstitutional legea lustratiei de pe ordinea de zi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.