Biroul Permanent al Camerei Deputatilor nu a putut lua in discutie nici un subiect aflat pe ordinea de zi, sedinta de ieri fiind suspendata din lipsa de cvorum. "Nu au fost prezenti decat sase membri ai Biroului Permanent din 13, deci sub jumatate plus unu din numarul total al membrilor BP. Astfel, nu a fost intrunit cvorumul necesar pentru ca Biroul sa poata lua decizii", a declarat deputatul PD, Ioan Oltean, in calitatea sa de chestor.

Potrivit afirmatiilor sale, cei mai multi dintre absenti sunt plecati in strainatate, dar au existat si absenti nemotivati. "Singurul grup parlamentar care a fost prezent in totalitate a fost al PD, existand absenti de la toate celelalte formatiuni politice". Pe lista "chiulangiilor" figureaza Miron Mitrea, Victor Ponta, Titu Gheorghiof, Daniela Popa, Kelemen Hunor. Oltean a precizat ca problemele care trebuiau sa fie luate in dezbatere ieri vor fi discutate la sedinta Biroului Permanent de luni. "Este prima data in aceasta sesiune cand BP nu se poate intruni pentru a lua decizii, din lipsa de cvorum", a mai aratat Ioan Oltean.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.