Ioan Rus a declarat luni pentru NewsIn ca avand in vedere experienta sa de fost ministru de Interne ii este greu sa accepte ca doar lipsa banilor a stat la baza deciziei lui Liviu Dragnea de a demisiona, sustinand ca un ministru este cateodata supus presiunilor de a promova anumiti oameni.

"Am fost cel mai longeviv ministru de Interne. Si atunci banii erau o problema, nu-mi dau seama de dimensiunile dificultatilor financiare invocate de Dragnea. Deficiente au fost si atunci si acum, niciodata banii nu sunt suficienti, dar lucrurile se pot regla si pe parcurs", a declarat Ioan Rus.

Intrebat daca nu crede ca ar fi putut fi si alte motive la mijloc, fostul lider de la Cluj a spus: "Ca fost ministru, n-am cum sa nu accept si aceasta posibilitate. Mi-e greu sa accept ca motiv doar lipsa banilor", adaugand ca uneori ministri sunt confruntati cu o presiune de a promova anumiti oameni.

Ioan Rus crede ca demisia lui Dragnea creeaza o problema in PSD si, daca lucrurile nu decurg normal, ar putea aparea probleme si in coalitie. "Daca aceasta coalitie se raporteaza exclusiv la interesul national va rezista. Daca incepe sa se raporteze la persoane si interesele lor, care uneori nu se suprapun, vor fi probleme. Pana atunci cred ca exista o problema in PSD dupa demisia lui Liviu Dragnea", a conchis fostul ministru de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.