Vicepresedintele PD-L, Valeriu Stoica, a declarat ca situatia creata in urma demisiei lui Liviu Dragnea urmeaza sa fie discutata in cadrul coalitiei, neexcluzand varianta ca ministrul Dragnea sa revina asupra deciziei luate.

Democrat-liberalul a spus ca liderii coalitiei de guvernamant Emil Boc si Mircea Geoana au mecanismele necesare rezolvarii situatiei provocate de demisia ministrului de Interne Liviu Dragnea. "Nu pot sa comentez care sunt motivele pentru care domnul Dragnea a demisionat. Probabil responsabilii guvernamentali stiu mai bine, dar acestea sunt discutii care se reglementeaza in cadrul coalitiei, sunt puncte de vedere agreate intre presedintii Mircea Geoana si Emil Boc", a spus Stoica.

Acesta nu a exclus posibilitatea ca ministrul Dragnea sa revina asupra deciziei de a parasi conducerea Ministerului Administratiei si Internelor. "S-ar putea ca domnul Dragnea sa se razgandeasca", a adaugat democrat-liberalul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.