De ce sa ma tem? Este cineva batut in cuie pe viata intr-o functie?", se imbarbata presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, simtind, probabil, ca i se clatina zdravan scaunul din conducerea Senatului, dupa ce s-au introdus in Regulamentul Senatului prevederile speciale in legatura cu revocarea presedintelui acestei institutii. Comisia speciala care s-a ocupat de modificarea Regulamentului a solutionat saptamana trecuta mult disputata problema a revocarii, stabilind chiar si conditiile in care se poate recurge la o asemenea initiativa.

Chiar daca pana acum nu au fost semnale ca reprezentantii puterii ar trece la atac impotriva lui Vacaroiu, cu atat mai mult cu cat mai intai Curtea Constitutionala ar trebui sa-si dea verdictul, fiind sesizata de pesedisti, Vacaroiu priveste cu resemnare mioritica posibila lui inlaturare de la sefia Senatului. Acesta a marturisit chiar ca nici nu a incercat sa discute cu oamenii lui Voiculescu, pentru a se asigura de sprijinul acestora, "pentru ca nu este cazul".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.