Dana Nastase s-a ocupat personal de materialele de campanie ale sotului sau, Adrian Nastase, candidat in 2004 la alegerile prezidentiale, se arata in rechizitoriul dosarului "Trofeul calitatii in constructii", trimis de procurorii DNA instantei supreme.
Instanta suprema va incepe, in 26 februarie, judecarea procesului liderului PSD Adrian Nastase, acuzat de procurori de fapte de coruptie, alaturi de alte cinci persoane, in legatura cu "strangerea mascata de fonduri" pentru campania electorala prezidentiala din 2004 a politicianului, anunta Mediafax.

In rechizitoriul dat publicitatii joi se arata ca Adrian Nastase si sotia acestuia s-au ocupat de realizarea si distribuirea materialelor de campanie, nu membrii staff-ului de campanie, uneori Dana Nastase avand si rol decizional cu privire la materialele electorale privindu-l pe demnitar.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.