La Guvern s-a redus iluminatul, proiectul de buget nu se mai tipareste pe hartie, iar un deputat PDL vrea sa mareasca vacanta elevilor, pe motiv de economisire.

Masurile anticriza incep sa capete aspecte ilare, unele dintre ele semanand cu cele din anii ’80 din timpul regimului Ceausescu. La Palatul Victoria, una dintre masuri este o copie la indigo din perioada “epocii de aur”.

Concret este vorba de reducerea iluminatului pe holurile din Palatul Victoria. Conform MEDIAFAX, ieri, un director al Secretariatului General al Guvernului, insotit de un electrician, a inceput sa stinga partial luminile pe holurile Palatului Victoria, inclusiv pe culoarul care leaga cabinetul premierului de sala de sedinte a ministrilor. Metoda aleasa pentru reducerea iluminatului apartine si ea epocii mai sus-amintite: desurubarea becurilor.

Economisirea hartiei a devenit dupa 1984 litera de lege in Romania antedecembrista.

Secretarii generali ai celor doua Camere ale Parlamentului si-au amintit de aceasta “masura” si au pus-o in aplicare. Gheorghe Barbu (Camera Deputatilor) si Dan Vasiliu (Senat) au remis cate o adresa Guvernului prin care au solicitat ca tomurile (circa 475) cu proiectele de buget ale tuturor institutiilor sa nu mai fie transmise Parlamentului in forma tiparita, ci sub forma electronica, pe CD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.