Astazi s-ar putea sa primim multe vesti proaste. Proiectul bugetului ajunge in sedinta de Guvern. Nu stim daca va fi aprobat sau nu, dar prevederile documentului vor fi cunoscute.

Ce ne asteapta in 2009? Accizele s-ar putea majora, peste 50.000 de romani, care provin din aproximativ 700 de firme ca InterAgro, Bechtel, Sometra sau OMV PETROM, sunt deja pe listele de disponibilizari. Sa fie oare inghetarea salariilor Solutia?

Invitat in emisiunea "Realitatea te priveste", Doru Giugula a declarat ca "inghetarea salariilor este absolut inacceptabila".

"Salariile mici si pensiile mici trebuie sa creasca. Acest lucru se va reflecta in functie de posibilitatile bugetare care vor fi stabilite in urma negocierilor", a completat acesta. "Daca vorbim de o plafonare sau de o inghetare a salariilor, trebuie sa vorbim de o inghetare a salariilor mari. Acestea trebuie sa fie inghetate", a conchis Giugula.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.