Inainte de a se apuca de restantele legislative, noii parlamentari s-au dovedit a fi mai preocupati de cumulul de functii.

Pana acum, nu mai putin de 17 senatori au primit unda verde pentru a fi parlamentari, avocati, profesori, dar si directori de teatre ori spitale.

Practica nu este noua in parlament, dar solicitarile actualilor senatori sau deputati ridica o serie de semne de intrebare, fie si numai din perspectiva timpului necesar indeplinirii functiilor. Aceasta pentru ca, de pilda, senatorul PSD Doina Silistru vrea sa fie si in Parlament, dar si cercetator stiintific principal la Statiunea de Cercetare pentru Cultura Pajistilor, tocmai din Vaslui, iar liberalul Liviu Titus Pasca vrea sa-si continue activitatea de medic de familie in localitatea Copalnic Manastur, din Maramures, unde are deschis un cabinet.

La randul sau, senatorul PNL Paul Ichim si-a convins colegii din Comisia juridica de faptul ca poate si trebuie sa ramana si sef de sectie la Spitalul Clinic de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati, iar colegul sau Liviu Campanu, fost deputat, actual senator, a reusit sa obtina unda verde pentru a fi si medic de familie in localitatea botosaneana Darabani.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.