Fostul premier Adrian Nastase nu a lasat netaxata aparitia de luni seara a presedintelui Traian Basescu de luni seara de la TVR.

Intr-o postare pe blogul sau, Nastase ii reproseaza lui Basescu faptul ca isi schimba parerile extrem de des si aminteste in acest sens: o razgandire pe tema cumulului pensii-salarii si declaratia privind posibila sa renuntare la o noua candidatura.

“L-am vazut la televizor pe Traian Basescu si, inca o data, m-am minunat. Cum poate avea cineva incredere in el, cata vreme isi schimba atat de des parerile si pozitiile publice? Numai aseara a declansat cel putin doua situatii paradoxale. Prima este aceea in care s-a razgandit in ce priveste cumulul pensii-salarii, din zona angajatilor la stat. Dupa ce a promovat si sustinut proiectul lui Boc (se spune ca, de fapt, chiar l-ar fi initiat, trimitand textul de la Cotroceni la Palatul Victoria), afirmand ca aceasta solutie este corecta si constitutionala, si sa mai terminam cu exceptiile din legi, acum ”si-a dat seama” ca e vorba de o masura pripita.

Evident, in felul asta va putea sa critice Guvernul, distantandu-se de reverberatiile negative ale unei reglementari ce creeaza nemultumiri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.