Fostul sef de campanie al PSD spune despre eminenta cenusie a social democratilor, intr-un interviu acordat ziarului ,"Gandul’’, ca este un magar daca s-a legat de Manuela Mitrea pentru a-l ataca pe el.

Organizatiile din teritoriu ale PSD au impus alianta cu PDL, a declarat fostul sef de campanie al social democratilor Miron Mitrea intr-un interviu acordat ziarului ,"Gandul’’ .

“Grupul care ar fi vrut sa intram in orice alta solutie decat cu PDL, ducand chiar la o instabilitate politica majora, este mai puternic in partid. M-au sprijinit cei din teritoriu privind o alianta cu PDL, ceilalti mi-au platit-o”, sustine Mitrea. Acesta a profitat de moment pentru a se rafui si cu unul dintre adversarii sai din partid, Viorel Hrebenciuc, cel care afirmase ca Mitrea este furios pe el pentru ca nu ar fi obtinut sefia Comisiei pentru egalitate de sanse din Camera Deputatilor pentru sotia sa, Manuela.

“Viorel e un magar daca a spus treaba asta si chiar vreau sa scrieti asta! Daca a spus asa ceva este un magar! Pana la urma, numai un magar este un barbat care se leaga de sotia altuia cand are probleme.

N-am un conflict personal cu Viorel Hrebenciuc. El a fost puternic impotriva aliantei cu PDL, vrand sa faca orice pentru a o arunca in aer”, a spus fostul sef de campanie al PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.