Chiar daca din tabara PNG-CD sunt semnale foarte clare in favoarea unei fuziuni prin absorbtie cu PD-L, de partea cealalta, parerile sunt impartite.
Dorinta de fuziune este clar exprimata in anumite filiale unde PNG a reusit ceva performante la alegerile locale si unde demisia din formatiunea infiintata de Gigi Becali atrage dupa sine si pierderea postului castigat.

Liderul PD-L Neamt, Gheorghe Stefan, sustine ca nu a primit pana acum cereri din partea unor membri PNG-CD de a trece la formatiunea democrat-liberala si nici nu s-a discutat la nivelul filialei problema fuziunii.

Vicepresedintele PD-L a mai spus ca, personal, nu stie daca aceasta fuziune prin absorbtie este cea mai buna decizie, insa a adaugat ca, daca forul de conducere a formatiunii va decide asa ceva, se va alinia opiniei majoritare.

“Daca se va supune in Biroul Permanent National o astfel de propunere, ma aliniez deciziei partidului. Personal, sunt nehotarat. 50% pentru fuziune, 50% impotriva. Nu stiu in acest moment daca din punct de vedere politic e cea mai buna idee”, a declarat, ieri, pentru “Gardianul”, Gheorghe Stefan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.